sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Koira mökillä

Pari viikkoa sitten oltiin koiran kanssa mökillä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Tai koira oli jo toukokuun alussa ollut vanhempien kanssa sillä aikaa kun me olimme Jukan kanssa matkalla, mutta meille oli eka kerta tänä vuonna. Tiedossa oli mm. melontaa, kalastusta ja grilliterassin avajaiset.

Käytiin testaamassa uusia kajakeita, mutta koira ei millään ymmärtänyt, miksi joku haluaa mennä kiikkerällä pikku veneellä lillumaan keskelle avomerta (järveä). Se vingahteli ja haukahteli huolestuneena rannalla ja juoksi laiturilta rannalle ja takaisin, kun yritti pitää kaikki koossa.

Ajattelimme, että jos otetaan se veneeseen mukaan niin, että se näkisi kajakit, se tajuaisi, että kyllä ne pysyy pinnalla, mutta ei se kyllä tajunnut.

Kajakki? Missä?
Siellä se on!
Huoli pois, pelastuskoira saapuu!
Vingahtelu ja haukkuminen jatkui myös veneessä, joten seuraavalle melontareissulle koiraa ei otettu mukaan, vaan se sai jäädä mökkiin nukkumaan.


Grilliterassin avajaisiin koira osallistui myös innolla, ja söi jopa tarjolla olleita mansikoita!Muiden nauttiessa shampanjaa koiran aika kävi tylsäksi ja se kävi varastamassa käsineet ja juoksi käsine suussa rantaa pitkin.


Mökkeilyyn kuuluu tietysti myös mökkitiellä juoksentelua.

Taas se juoksee.
Viikonloppuna satoi vettä, josta tuli kiva lammikko tielle. Siihen piti tietysti mennä kahlaamaan.

1 kommentti:

Suvinen kirjoitti...

Olet saanut haasteen! Terkkuja ihanalle Eddielle! http://milojapsi.blogspot.fi/2012/06/haaste-kirjoittamisen-lomassa.html