sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Joulu-tammikuun kuvasatoa

Messarin jälkeen ollaan koirien kanssa oltu toistaiseksi lomalla kaikesta treenaamisesta ja harjoittelusta. Viikon päästä Bonolla on taas uusi näyttely, ensimmäistä kertaa junnuluokkaan Turkuun. Pitäisi kyllä vähän ryhdistäytyä ja treenata seisomista ja juoksemista, mutta toisaalta on ollut kiva vaan ulkoilla ja tehdä kaikkea muuta kuin näyttelyjuttuja.

Ennen joulua, kun lunta ei ollut vielä juurikaan satanut, otettiin pihalla kuvia koirista. Alla niistä muutama.

Bono pihalla n. 8 kk ikäisenä

Bono ja Eddie, Bonolla on vähän pöllähtänyt ilme

Jouluna pojat sai uusia mm. uusia leluja ja ruokia lahjaksi. Molemmat osasi hienosti avata omat lahjansa.

Eddie avaa lahjapussiaan
Bonoa jo vähän väsytti lahjojen avaaminen
Eddie on tyytyväinen saatuaan uuden narupallon esiin. Nyt Bono on jo rikkonut kaikki lahjaksi saadut narupallot, myös Edin lelun.
Bono alkaa jo näyttää ihan aikuiselta. Sillä on muhkea turkki ja se painaakin jo melkein saman verran kuin Eddie, vaikka onkin vähän matalampi. Karvaa siitä ei ole vielä irronnut juuri yhtään, Eddie sen sijaan on edelleen puolikalju marraskuisen karvanlähtönsä jäljiltä. Jännityksellä odotan, milloin Bonon ensimmäinen karvanlähtö alkaa.

Pojat odottaa kinkkua. Bonolla on aina suu auki.
Eddie ei jaksanut enää odottaa vaan syöksyi kinkun perään.
Bonon kanssa ollaan helmikuun alussa taas menossa koirakouluun. Ilmoitin sen samalle Kiva koirakansalainen -kurssille kuin millä oltiin Eddien kanssa. Eddien kanssa pitäisi taas aloittaa juokseminen jossain vaiheessa ja molempien poikien kanssa on toki jokunen näyttely tiedossa tälle vuodelle, mutta en tiedä vielä kumman ilmoitan mihinkin näyttelyyn.

Syli-Bono
Bono 9 kk. Minne meidän pentukoira hävisi?

Ei kommentteja: