torstai 10. syyskuuta 2015

Paistaa se päivä Bono-kasaankin (eli Vantaa KR 5.9.2015)

Synkin mielin lähdimme viime viikonloppuna aamulla Vantaan näyttelyyn. Edellisen näyttelyn masentavien arvostelujen jälkeen ei olisi kyllä yhtään huvittanut lähteä aamulla näyttelyyn, etenkin kun vettä tuli kaatamalla taivaan täydeltä.

Sade onneksi väheni ja lähes taukosi kehän ajaksi, joten onnistuin pitämään koirat lähes kuivina sadepuvuissa häkkien sisällä. Bonon kanssa junnuluokassa oli tällä kertaa kaksi muuta urosta ja Bono vähän riehaantui ja yritti sinkoilla niiden perään. Melko nätisti se kuitenkin oli ja sai kuin saikin ERIn ja kilpailuluokassa vieläpä SAn ja nappasi kakkossijan! Saatiin heti kehässä vaaleanpunainen SA-ruusuke, mikä olikin Bonon ensimmäinen virallisten luokkien ruusuke!

Eddien vuoro sitten heti Bonon perään. Lähistöllä oli ollut juoksuisia narttuja ja Eddie oli vähän pimahtanut jo ennen kehää. Se murahteli ja vinkui ja sinkoili joka suuntaan. Pöydällä seisoessa se havitteli makupaloja niin, että meinasi pudota pöydältä alas, onneksi kellahti minun suuntaani, niin sain sen napattua kiinni ja nostettua takaisin pöydälle. Maassa se pompahteli ja laukkasi, kun piti seistä, se tuli viereen istumaan. Ei siis oikein esiintyminen sujunut, tulokseksi tuli EH, mikä oli oikeinkin kelpo tulos siihen nähden, miten huonosti se esiintyi.

Paras uros -kehässä oli muistaakseni viisi urosta, joista yksi laitettiin lähes heti pois jatkosta ja toinen valiouros laitettiin neljänneksi ja toinen ykköseksi. Bonoa ja toista junnu-urosta, Lucaa, juoksutettiin varmaan 10 kierrosta ympäri kehää, välillä mentiin edestakaisin yksitellen ja sitten edestakaisin vierekkäin ja taas kehää ympäri. Kehäsihteeri kävi jo sanomassa tuomarillekin, että muistathan, että laitoit ne jo järjestykseen kilpailuluokassa. Ilmeisesti Bono liikkui PU-kehässä paljon paremmin kuin kilpailuluokassa ja tuomari tuli sanomaan minullekin pariin kertaan, että sehän liikkuu kuin eri koira ja mietti pitkään, vaihtaako junnujen järjestystä vai ei. Järjestys pysyi kuitenkin samana, joten Bonolle PU-luokan kolmossija ja varaserti! Ruusuketili on nyt siis avattu Bonollekin, joten päästiin ottamaan kotona ensimmäiset oikeat palkintokuvatkin Pontsukasta.


Ei kommentteja: