keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Eddien vaatemallisto

Eddie ei kai turkkinsa takia juuri vaatteita tarvitsisi, mutta jokunen vaate sille on tullut hankittua, vaikka alunperin halusin nimenomaan sellaisen koiran, jota ei tarvitse jatkuvasti pukea kun sen vie ulos. Hienot kaulapannat ja valjaatkaan eivät turkin alta oikein näy.

Ensimmäisenä ostin sille viime kesänä tällaisen kurahaalarin. Eddie oli kaupassa mukana sovittamassa pukua ja se vaikutti ihan sopivan kokoiselta, mutta käytössä se kuitenkin tuntui kiristävän takajaloista, joten pukua ei paljoa ole käytetty. Nyt kuvausta varten puin sen pitkästä aikaa Eddien päälle ja se tuntui entistäkin kireämmältä.


Koska kurapuku ei oikein ollut hyvä ostos, sai Eddie viime syksynä Lahden KV-näyttelystä mukaansa Hurtan sinisen sadetakin. Takki ei ihan yhtä paljoa suojaa kuralta kuin tuo haalari, mutta se ei kiristä mistään, on helppo ja nopea pukea ja kuitenkin suojaa turkkia ja mahanalusta tarpeeksi, ettei koko koiraa tarvitse aina ulkoilun jälkeen pestä.Pakkaset eivät ole haitanneet Eddietä ollenkaan, mutta kovimmilla pakkasilla se joskus nostelee tassujaan. Agilitytreenit meillä on sisähallissa, mutta hallissa ei ole lämmitystä, ja omaa vuoroaan joutuu joskus odottamaan ja seisoskelemaan sen aikaa paikoillaan. Eddien selkä jumittuu välillä agilityssä ja pelkäsin sen paleltuvan, jos se joutuu odottamaan agilityssä paljonkin, ja treenien jälkeen se joutuu taas kylmään autoon istumaan. Hankin Eddielle siksi lämpimän fleecetakin agilitytreeneihin ja se osoittautuikin ihan hyväksi ostokseksi. Lihakset pysyivät lämpimänä eikä selkäkään ollut jumissa, vaikka tehtiin pitkiäkin hyppysarjoja ja harjoiteltiin erilaisia ohjauksia hyppyesteiden välillä useampaan kertaan. Fleecetakki on lisäksi helppo pukea ja riisua ilman, että kaulapantaa tai hihnaa tarvitsee ottaa pois, mikä on treeneissä ihan kätevää.


Lisäksi on heijastinliivi, hieno vajaan kolmen euron ostos, joka hankittiin pilkkiretkelle.


Pelastusliivit on tietysti myös olemassa veneilyä varten, mutta ne on mökillä, joten uutta kuvaa niistä en nyt saanut. Pelastusliivi näkyy osittain tässä viime kesänä mökillä otetussa kuvassa.


Loppuun vielä normi-Eddie ilman vaatteita. Turkki on vähän sekaisin, koska tultiin vähän ennen valokuvausta lenkiltä enkä harjannut turkkia. Mallikin alkoi väsyä ja kyllästyä paikallaan seisomiseen.

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Heh, tulipa hyviä kuvia ja hyvin se jaksoi seistä paikallaan, vaikka ei ollut edes nakkeja tarjolla. :)