maanantai 9. toukokuuta 2011

Mökkeilyä

Viikonloppuna oltiin Eddien kanssa vanhempien mökillä Iitissä. Eddie pitää mökillä olemisesta, se sai taas koko viikonlopun juosta ympäriinsä vapaana ja sinkoilla joka paikkaan. Eddie uupuu mökillä aina kauheasti, koska se ei malta nukkua päivisin juuri ollenkaan, vaan koko ajan pitää olla menossa ja seurata ihmisiä kaikkialle.


Eddie pääsi kalastamaan useampaan otteeseen. Se tykkää istua veneessä ja katsella ympäriinsä. Kaloista se pitää myös kovasti, vaikka niille pitääkin välillä vähän murista, jos ne polskivat paljon.
Sunnuntaina kävimme isovanhempien mökillä, jossa ranta on matalampi kuin Iitissä, joten Eddie pääsi kahlaamaan. Vesi oli vielä kylmää, noin 6 asteista, mutta se ei pikkukoiraa haitannut. Se olisi jatkuvasti kahlaamassa, jos vain pääsisi. Uimaan Eddie ei ole ainakaan vielä mennyt, se kauhoo etutassuilla vettä ja haukkuu ja kahlailee, mutta tassujen pitää aina ottaa pohjaan kiinni.Maanantaina pikkukoira pääsi taas kalastamaan, saaliiksi tuli hauki ja kaksi ahventa!


Iltapäivällä löytyi mutalammikko, johon oli kiva mennä möyrimään. Pari viikkoa sitten pesty koira ei näyttänyt enää niin kovin puhtaalta ja joutui saunaan pesulle.1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Hauskoja kesäkuvia! :) Eddie taitaa oikein nauttia kalastamisesta, niin tyytyväinen ilme sillä on tossa alimmassa veneilykuvassa. Ja alimmassa kuvassa se näyttää olevan oikein ylpeä tosta mutakerroksestaan.