lauantai 28. huhtikuuta 2012

Pääkaupunkiseudun japsilenkki 28.4.2012

Pääkaupunkiseuden ensimmäiselle japsilenkille lähdettiin Espoon Tremanskärriin. Paikalle tulikin väkeä aika lailla, yhteensä 11 koiraa ja 11 omistajaa.
Metsässä kaikki 11 koiraa päästettiin irti ja ne saivat sinkoilla ympäriinsä. Eddiekin lähti kovaa vauhtia juoksemaan muiden mukana sillä sekunnilla, kun hihna otettiin irti, eikä se juuri taakseen vilkuillut. Muutaman kerran se palasi takaisin katsomaan, että ai tekin ootte vielä täällä, mutta muiden seura oli niin kivaa, ettei sitä juuri kiinnostanut, oliko omistajat mukana vai ei.Suolla oli tosi märkää ja osa koirista kävi kivasti pomppimassa lätäköissä. Osa kulki ihan sievästi pitkospuita pitkin.

Sinivuokkojakin löytyi, jee!Muutamaa urosten uhittelua ja nahistelua lukuunottamatta kaikki tulivat mielestäni ihan hyvin keskenään toimeen. Edin kanssa ei olla oikeastaan oltu samantyyppisillä yhteislenkeillä aiemmin, niin en osannut yhtään arvioida, miten se tulisi tuollaisen ison koiralauman kanssa toimeen, etenkin, kun se muille uroksille tuppaa joskus isottelemaan, mutta ihan hienosti kaikki meni. Ei ainakaan kauheesti tarvinnut hävetä sitä.Tässä vielä mutainen yhteiskuva lenkin päätteeksi.


Eddie löysi itselleen vielä lenkin lopuksi kivan kaverin, jonka kanssa se halaili ja nuoleskeli toisen korvia. Poikakoiria tosin oli molemmat, mutta ei se tainnut ainakaan koiria haitata... Ja kerrankin joku oli isompi kuin Eddie!Edillä ainakin oli hauska lenkki, vaikka se jäikin suunniteltua lyhyemmäksi, kun metsässä oli niin märkää. Toukokuun lopussa toivottavasti näemme taas uudestaan!

Ei kommentteja: