sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kouvolan KR 18.8.2012 ja mökkeilyä

Aurinkoisena lauantaiaamuna lähdimme mökiltä ajamaan kohti Kouvolan näyttelyä. Päivä oli tosi aurinkoinen ja lämmin. Japsit oli tällä kertaa ihan ensimmäisenä kehässä heti kymmeneltä, joten kovin kauaa ei tarvinnut odotella ennen kehän alkua.

Otatko hauva vettä?
Kiitti!

Avoimessa luokassa oli neljä urosta.


Vuoroa odottamassa
Eddie malttoi tällä kertaa seisoskella pöydällä ihan nätisti.Juokseminen sen sijaan ei oikein sujunut, Eddie olisi vaan haistellut kaikkea ja jäi katselemaan kehän laidalla olevia ihmisiä, ja liikkeistä tulikin sanomista arvostelussakin.


Juoksemisen jälkeenkään Eddie ei olisi enää millään seissyt naama oikeaan suuntaan, kun bongasi äitini kehän laidalta ja olisi vaan katsellut sinne.

Seisos nyt siinä!
Tuloksena jälleen EH ja avoimen luokan kolmas sija. Vähän harmitti Eddien huono kehäkäytös, kun kotona kävimme aiemmin samalla viikolla useampaan kertaan kentällä juoksemassa näyttelyhihnan kanssa ja seisomassa nätisti paikoillaan, ja nyt se ei taas muistanut siitä yhtään mitään. Lisää treeniä siis!


Kehän jälkeen tavattiin Eddien velipuoli Tuisku (Tamilan Benjirou) ja pojat tykkäsi kovasti toisistaan. Edi ei yleensä juuri muista uroksista välitä eikä ainakaan pidä siitä, että toinen uros tulee liian lähelle, mutta veljekset halailivat pitkään toisiaan samalla tavalla kuin Eddie ja Lennu japsilenkeillä välillä. Pari murahdusta tuli aina välillä, kun hihna jäi Eddien jalan alle ja se ahdisti, mutta muuten tulivat siis oikein hyvin toimeen.


Tuisku oli jotenkin saman oloinen koira kuin Eddie ja heilutteli etujalkojaan ihan samalla tavalla ilmassa kuin Eddie! Oli hauska nähdä sukulaisia pitkästä aikaa!Näyttelystä Eddie sai uuden harjan ja kanalelun synttärilahjaksi. Myyjä antoi Edille vielä ilmaiseksi purutikun, kun kuuli Edin synttäreistä.


Mökillä oli taas tosi raskasta. Piti olla mukana kalastamassa ja pyytämässä rapuja ja sienimetsälläkin vielä. Nyt kotona taas väsyttää kovasti.


Viikon päästä tiedossa on siis erkkari, josta ei kyllä näyttelymenestystä odoteta (ihan niin kuin sitä odottaisin mistään muualtakaan...). Mies ja koira -kisasta meillä on tosin kovat odotukset.


Ei kommentteja: