sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulukuun japsilenkki

Joulukuun japsilenkille lähdimme Keimolan moottoriradalle, jossa käytiin kerran jo aiemmin tänä vuonna. Paikalla olivat Eddien lisäksi tuttuun tapaan Luna ja Panda sekä toinen Luna, joka tavattiin aiemmin tällä viikolla japsien joukkotarkastuksessa, mutta lenkillä ei aiemmin oltu samaan aikaan oltu.

Japsikasa, kaikki neljä koiraa kuvassa.
Luulin, että Keimolassa olisi hyvin tallattuja polkuja pitkin vanhaa moottorirataa, sillä se on kai aika suosittu koiranulkoilutuspaikka, mutta aika paljon jouduttiinkin tarpomaan hangessa eikä polkuja niin paljoa ollutkaan.

Toinen Luna ja Eddie
Panda
Toinen Luna
Eddie on aiemminkin lenkeillä ollut kovasti sen tyttökoiran perässä, jota ei ole aiemmin tavannut. Nytkin se juoksi toisen Lunan perässä oikeastaan koko lenkin ajan.

Eddie
Toinen Luna
Panda ja Luna alkavat olla jo tuttuja koiria ja ne ärähtävät Edille, jos se menee liian lähelle, ja Eddie varmaan tietää jo sen eikä edes yritä mennä kiusaamaan niitä.

Panda edestä
Panda takaa.

Panda ja Luna tyytyivät juoksemaan keskenään, mitä nyt välillä piti käydä kiusaamassa toista Lunaa ja haukkumassa sille.

Luna ja Panda
Eddie
Luna
Yksi toinen koira tuli vastaan, samoin muutama moottoripyörä, mutta muuten saatiin taas olla lenkillä ihan vaan keskenämme ja koirat juoksentelivat vapaana ympäriinsä.

Luna ja Panda
Luna?
Eddie
Toinen Luna jaksoi kärsivällisesti Ediä, vaikka Edin ihastus olikin kovin yksipuolista.

Toinen Luna ja Eddie

Ei kommentteja: