maanantai 20. toukokuuta 2013

Erikoisnäyttely 18.5.2013

Lauantaina suuntasimme kohti Jämsää ja japaninpystykorvien erikoisnäyttelyä. Koiria oli ilmoitettu 80. Eddie nukkui autossa melkein koko matkan, joten sillä riitti taas virtaa näyttelypaikalla. Päivä oli harmillisen sateinen ja pidimme Ediä autossa ennen kehien alkua, niin se pysyi kuivana ja puhtaana. Ennen urosten kehien alkua sade onneksi taukosi, niin pääsin harjaamaan sitä pihalle.


Harjasin vahingossa vähän liian paljon, niin sen toinen korva irtosi! (No ei sentään, huijasin...)

Ediä naurattaa, vaikka toinen korvakin on kadonnut.
Avoimessa luokassa oli kuusi koiraa.


Eddie oli minusta näyttelypaikalla oikein nätisti. Välillä se toki kyllästyi paikallaan seisoskeluun, mutta pääasiassa se oli vaan innostunut kaikesta. Se olisi kovasti tykännyt kaikista paikalla olleista pennuista.

Eddie takana pöydällä, edessä seisoo sukulaispoika Tamilan Akio.
Edille erkkarista tuli tulokseksi EH ja se sijoittui kilpailuluokassa neljänneksi. Moitteita tuli jälleen kerran mm. vaaleista silmistä ja pitkästä selästä, mutta muuten saatiin ihan kiva ja pitkä arvostelu. Tuomari antoi myös H:ta monellekin koiralle, joten EH oli oikein hyvä saavutus erkkarista.


Palkinnoksi Eddie sai neljännestä sijastaan komean pokaalin!

Vähän epäedustava kuva Edistä. Kuono näyttää tosi pitkältä ja selkä lyhyeltä.


Urosten kehien jälkeen käytiin syömässä ja Eddie otti päikkärit autossa. Virallisten kilpailujen jälkeen oli vuorossa vielä vuoden päätavoitteemme, ukko ja huisku -kisa. Eddie oli pitkästä päivästä väsynyt ja haukkui ja kiskoi kehässä minun perääni, joten viime vuoden kakkossijan parantaminen ei onnistunut, ja tuloksena neljäs sija. Hieno ruusuke saatiin kuitenkin.

Ei kommentteja: