torstai 6. kesäkuuta 2013

Eddie uimakoulussa

Eilen oli taas lämmin päivä, joten lähdimme Eddien kanssa koirien uimarannalle. Eddie on aina tykännyt kahlata, mutta uimaan ei ole itse mennyt, joten nyt ajateltiin, että voisi opettaa sen uimaankin. Pelastusliivejä tosin ei ollut mukana, ne on olleet mökillä säilössä.


Rannassa Eddie juoksikin suoraan veteen kahlaamaan ja loiskuttamaan vettä etutassulla.Alkulämmittelyn jälkeen alkoi uimakoulu. Ajattelin, että jos tuen Ediä rintakehästä niin, että se pysyy pinnalla helpommin, se tajuaisi uimisen idean ja alkaisi potkia jaloilla. Jaloillaan se potkikin kovasti jo ilmassa ennen kuin edes ehdin laskea sen veteen (teki oikein hienoja koirauintiliikkeitä jaloilla), mutta melko kauhistuneelta se kyllä näytti, kun jalat eivät osuneetkaan pohjaan. :pHetken aikaa sitä sai pideltyä vedessä potkimassa, mutta rantaa kohti se pyrki koko ajan. Uimakoulu loppui siis melko lyhyeen ja päästettiin se taas kahlaamaan.

Näin syvälle se kahlaa, mutta kääntyy heti takaisin, jos jalat ei yltä pohjaan.


Kokemus taisi olla taas melko rankka ja koira nukahti autoon heti, kun sinne taas pääsi. Ehkä kesälomalla koitetaan taas uudestaan!

Ei kommentteja: