tiistai 13. elokuuta 2013

Eddien kesä

Eddien kesä on kulunut melko tavanomaisissa merkeissä. Kamerasta hajosi muistikortti, joten kovin paljoa kuvia ei tänä kesänä ole tullut otettua, ja muutenkin blogin kirjoittaminen on laiskottanut, kun mitään erityistä ei taaskaan ole tapahtunut.

Heinäkuussa pyörähdimme Hyvinkään näyttelyssä, vaikka suunnittelinkin peruvani sen tuomarimuutoksen takia. Lähdettiin sitten kuitenkin viettämään aurinkoista päivää, ja tuloksena ERI oli oikein positiivinen yllätys. Edin kehäkäyttäytymisessä olisi edelleenkin parantamisen varaa, eikä se taaskaan olisi malttanut seistä paikoillaan. Juostessakin meinasin kompastua siihen pariin kertaan, kun se yritti sinkaista kehästä ulos tyttökoiran perään.


Näyttelyn lisäksi ollaan mökkeilty. Mökillä ohjeelmaan kuuluu tietysti veneilyä ja rannassa ja mökkitiellä juoksentelua. Rapujuhliakin Eddie on taas päässyt viettämään, samoin kalastamaan (ja syömään) muikkuja ja kuhaa.


Eddie heitti heinäkuussa myös talviturkkinsa, kun se liukastui rantakivillä ja tipahti järveen. Hienosti se pysyi pinnalla ja ui kohti laituria, johon sain sen nostettua. Mitään se ei kyllä oppinut, vaan hetken kuivateltuaan laiturilla se oli taas rannalla kauhomassa vettä tassuillaan. Ja tietysti se tipahti uudestaan järveen, mutta nyt osasi kääntyä itse takaisin kohti rantaa ja nousi itse ylös. Ei se uimisen ideaa siltikään tajunnut, vaan tykkää edelleen vaan kahlata ja loiskuttaa vettä tassullaan. Lisäksi se repii sammalta maasta, heittää sen veteen ja sitten tassullaan kalastaa sammalen taas ylös järvestä. Hupinsa kullakin.


Pari näyttelyä on vielä tiedossa syksylle. Ilmoitin Edin jo Porvoon näyttelyyn ja Hämeenlinnan ryhmänäyttely olisi ehkä vielä suunnitelmissa.

 

1 kommentti:

-Tiia kirjoitti...

Hauska kesä on ollut Eddiellä :D Me tullaan kans Porvoon näyttelyyn ja ehkä sinne hämeenlinnan ryhmikseen (mikäli se oli se mikä on parkkihallissa tai jossain sellaisessa)