keskiviikko 28. elokuuta 2013

Elokuun japsilenkki

Viime viikonloppuna oltiin pitkästä aikaa japsilenkillä. Ajattelin pitää Eddielle tehotreenin muiden urosten seurassa olemisesta, mutta paikalle ei pientä pentukoiraa lukuunottamatta tullutkaan muita uroksia, joten Eddie sai taas olla kinginä tyttöporukassa. Paikalla oli Panda ja Luna, toinen Luna ja Ella-pentu, Martin uusi pikkuveli Sulo ja uusi Mitzu-tyttönen.

Kuva: Tiia Vainio
Kuva: Tiia Vainio
Eddie unohti vanhan rakkautensa Lunan täysin, kun paikalla oli uusi tyttökoira. Eddie juoksi kieli pitkänä Mitzun perässä ja yritti välillä nuolla sen korvia. Tyttö ei kyllä ollut yhtään Edistä kiinnostunut vaan ärähteli välillä, jos Eddie alkoi liian tunkeilevaksi.

Ihan nätisti tässä vaan haistelen. Kuva: Tiia Laaksovirta
Eddie yrittää kuiskutella korvaan mukavia, mutta Mitzu ei näytä kovin innostuneelta. Kuva: Tiia Laaksovirta
Pentukoirat ja muut tytöt juoksivat keskenään, mitä nyt jonkun piti välillä käydä komentamassa leikkiviä pentuja. Eddie ei ollut pennuista juurikaan kiinnostunut, välillä kävi niitä haistelemassa ja vähän heilutti häntää, mutta Mitzu-tyttönen oli niin ylivoimaisen vastustamaton, että ei Eddie juuri mitään muuta huomannut. Omaa kameraa meillä ei nyt ollut mukana, joten täytyi lainata muiden ottamia kuvia.

Kuva: Tiia Vainio
Kuva: Tiia Vainio
Kiitokset lenkkiseurasta!

Ei kommentteja: