lauantai 28. helmikuuta 2015

Talviulkoilua vol 2

Pari viikkoa sitten oli tämän talven yksi harvoista kauniista talvipäivistä, joten oltiin taas koirien kanssa lähipellolla juoksemassa. Kuviakin oli kiva ottaa, kun kerrankin oli aurinkoista.

Ponsu juoksee

Pojat pääsee kyllä päivittäin meidän pienelle takapihallekin juoksemaan, mutta ei se tietysti voita juoksemista isolla pellolla vapaana.

Ponsu
Eddie kesäturkissaan. Milloinkohan sille oikein kasvaa karva takaisin?!
Bodmund ja Edmund
Eddien kanssa käytiin ennen paljon lähinnä metsälenkeillä, joissa se pääsi juoksemaan vapaana ja pellolla vain harvoin. Kahden koiran kanssa kuitenkin pelto tuntuu kivemmalta paikalta etenkin, jos ulkoiluttaa yksin molempia, sillä pellolla varmasti näkee hyvin, tuleeko muita koiria lähelle vai ei. Metsäpoluillakin toki edelleen käydään, mutta joko niin, että koirat on hihnassa tai on kaksi ulkoiluttajaa niin, että koirat saa nopeammin takaisin hihnaan, jos joku yllättäen tuleekin vastaan. Metsäpoluilla lisäksi menee maastopyöriä tosi paljon ja ne ei juuri väistä tai edes hiljennä vaikka koira olisikin edessä. Sitäpaitsi pellolla saa parempia kuvia!

Ponsuhepuli
Eddie ylväänä edessä, Ponsu hepuloi taustalla
Voi tuota Eddien onnetonta turkkia...
Yleensä pellolla Bono hepuloi ja juoksee päättömänä edestakaisin, Eddie jolkottelee rauhallisemmin ja haistelee kaikkea. Joskus Bono yrittää haastaa Ediä mukaan leikkimään ja välillä Eddie lähteekin mukaan juoksemaan tai sitten se hermostuu ja alkaa komentaa Bonoa ja juoksee haukkuen sen perässä. Bonolle kelpaa kyllä molemmat, siitä on kivaa, kun Eddie juoksee sen perässä, vaikka juoksisikin haukkuen ja komentaen.


Bono lentää
Nyt on taas ollut lämpimämpi ja vettäkin sataa välillä, joten lähipelto on ihan mutavelliä. Hieman kauempana oleva pelto on suht hyvässä kunnossa vielä ja siellä käytiinkin taas tänään aamupäivällä. Sää on tosin niin ankea ja harmaa, ettei juuri huvita kameraa kantaa mukana ulkona.

"Vuotavasilmäinen" Bono. No siis vuotaahan toi toinen silmä joo vähän...
Eddie vakavana. Bono on jotenkin paljon valokuvauksellisempi. Eddien ilme menee aina vakavaksi, kun kameran ottaa esiin.
Vähän hymyilyttää Ediäkin
Eddie juoksee
ja Eddie loikkii

Ei kommentteja: