keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Töitä ja terveystuloksia

Eddie oli eilen ensimmäistä kertaa töissä mukana, koska illalla oli menoa ja se olisi muuten joutunut olemaan melkein koko päivän yksin. Aamulla käytin sen ulkona ja se jäi olkkariin makoilemaan, niin kuin aina, kun se tietää jäävänsä kotiin. Kun valjaat otettiinkin uudestaan esiin, se innostui valtavasti ja hyppi ja pyöri ja haukahteli innoissaan, kun pääsi sittenkin mukaan.

Töissä sujui ihan hyvin, vaikka pelkäsin etukäteen, että se vingahtelee ja haukkuu koko päivän uudessa paikassa. Aamupäivän se niin vähän tekikin, mutta iltapäivällä, kun oli enemmän porukkaa, oli sillä myös enemmän seuraa ja alkoi myös väsyä ja tottua uuteen paikkaan ja se rauhoittui ja malttoi vähän nukkuakin. Työkaverit syöttivät sille kahvihuoneessa kinkkua ja kananpaloja, joten kaipa se viihtyi ihan hyvin.

Iltapäivällä saatiin tehtyä Eddielle virallinen polvitarkastus, joka oli ollut suunnitelmissa viime syksystä lähtien. Tuloksena odotetusti 0/0, eli molemmat polvet ovat polvilumpion sijoiltaanmenon suhteen normaalit. Vasen polvi Eddiellä on aina ollut hieman löysempi kuin oikea ja polvilumpio on vähän liikuteltavissa, mutta ei kuitenkaan tipahda pois uraltaan, eli nollaksi sekin meni. Samalla tuli tarkistettua mikrosirukin ensimmäistä kertaa, hyvin toimi ja numerokin vastasi rekisteripapereiden numeroa, joten ihan oikea koira minulla näköjään on.

Iltapäivällä, kun päästiin takaisin kotiin, pientä koiraa taas väsytti kovasti rankan työpäivän jälkeen. Se painui heti nukkumaan ja todennäköisesti nukkui rauhassa kotona koko illan, kun olin poissa. Sen verran unisena se ainakin tuli haukotellen ja venytellen vastaan, kun tulin illalla kotiin, että uni varmasti oli maistunut.

Eddien oma sivu koiranetistä löytyy täältä. Tamilan Xiomara-Xoy "Eddie"

Ei kommentteja: