sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen japsilenkki

Maaliskuun ekalle japsilenkille ei päästy Edin kanssa mukaan, mutta muutkin olivat onneksi innokkaita lähtemään myös ekstralenkille, joten pitkäperjantaina suuntasimme taas Espoon Tremanskärriin. Mukana oli Edin lisäksi Luna ja Panda, Martti sekä toinen Luna.

Toinen Luna
Etukäteen vähän pelkäsin, miten Eddie aikoo käyttäytyä, kun viimeksi se otti yhteen molempien mukana olleiden poikien kanssa.

Eddie
Toinen Luna
Metsässä olikin hiihtolatuja, joten kovin pitkää lenkkiä ei saatu tehtyä, mutta käveltiin metsäpolkuja pitkin jonkin aikaa. Eddie oli taas palavasti rakastunut toiseen Lunaan ja roikkui sen perässä koko ajan. Martti sen sijaan viihtyi Pandan ja Lunan kanssa.

Luna
Eddie
Kerran Edin oli pakko mennä uhittelemaan Martille, kun pojat sattuivat kapealle polulle samaan kohtaan. Martti ei kuitenkaan lähtenyt haastamaan Ediä ja Edikin tyytyi vaan pitelemään Marttia aloillaan ja murisemaan eivätkä ne mitään oikeaa tappelua saaneet aikaiseksi. Kai se on vaan poikien uhittelua ja valtataistelua. Ja toivottavasti sekin jää pois kokonaan, jos ne enemmen taas näkevät toisiaan. Ennen viime lenkkiä Edi oli niin pitkään ollut ainoana poikana eikä se muualla oikein poikakoiria tapaa, niin ehkä se ei vaan oikein osaa suhtautua muihin uroksiin. Ehjin nahoin siis selvittiin.

Luna
Luna sinkoaa
Luna
Toista Lunaa eivät Eddien rakkaudentunnustukset olisi voineet vähempää kiinnostaa. Se keskittyi tekemään kaikkea muuta eikä vilkaissutkaan Edin suuntaan, vaikka Eddie yritti kyllä kaikkensa saadakseen Lunan huomion.

Toinen Luna ja Eddie
Panda
Panda
Martti
Martti
Eddie
Parkkipaikalla Martti ja Luna innostuivat vielä leikkimään keskenään.

Martti ja Luna
Toinen Luna
Koko porukka

Ei kommentteja: