sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Eddie hiihtokoulussa

Oltiin jo pitkään puhuttu, että pitäisi kokeilla Eddien kanssa hiihtämistä, kun se tykkää juostakin. Pieni epäilys on kyllä ollut, että tulisiko hiihtämisestä yhtään mitään, kun se juostessakin välillä yhtäkkiä hyppää tien sivuun ja pysähtyy pissalle tai haistelemaan jotain. No, pari viikkoa sitten päätettiin vihdoin kokeilla, miten hiihtäminen oikeasti sujuisi.


Alkuun Eddie vähän ihmetteli suksia eikä olisi tajunnut, että sen pitää kulkea edellä, mutta aika pian se ymmärsi homman idean.


Yllättävän kovaa tuommoinen pienikin koira vetää etenkin, kun sai suksilla potkittua alkuun vauhtia. Tasapaino oli tosin välillä kadoksissa.Eddie aina väsähtää kaiken uuden opettelussa tosi nopeasti, joten välillä sen piti päästä kierimään lumikinokseen.Sitten taas jatkettiin.Kovin pitkää matkaa ei Eddien kanssa hiihdetty, mutta ihan hyvin päästiin alkuun kuitenkin. Nyt alkaa lumet jo olla jonkin verran sulaneet, joten ehkä tälle talvelle ei hiihtoreissuja enää tule, mutta ensi vuonna sitten uudestaan!

1 kommentti:

Nea kirjoitti...

Jopas japseista nyt vallan on tulossa vetokoiria! :D Timin kanssa myös käytiin alkuvuodesta vetohiihtelemässä ja kyllä hauskaa oli! :)