sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lokakuun japsilenkki

Lokakuun pääkaupunkiseudun japsilenkki oli Tremanskärrin luontopolulla, samassa paikassa kuin keväällä ensimmäinen lenkki. Vettä ja mutaa oli jokapuolella, mutta oltiin tällä kertaa varustauduttu kumppareilla, joten se ei haitannut. Kovin paljoa hyviä kuvia ei saanut otettua, mutta tässä joitakin.


Lähdimme 3,7 kilometrin luontopolkua pitkin, muta todennäköisesti kiersimme pidemmänkin lenkin. Viittoja ei oikein ollut missään, joten reitistä ei ollut ihan selvyyttä.


Paikalla oli Eddien lisäksi Luna, Kide ja mäyräkoira Nelli. Koirat sai olla vapaana melkein koko lenkin ajan ja kivasti kaikki juoksenteli eikä mitään tappeluitakaan tullut.


Eddiekin innostui oikeastaan ekaa kertaa japsilenkillä sinkoamaan ympäriinsä samalla tavalla kuin miten se sinkoilee, kun ollaan kahdestaan sen kanssa lenkillä. Muista japseista Luna sinkoili ihan samalla tavalla kuin Eddie!


Tytöt piti Eddien hyvin kurissa, jos se yritti alkaa liian tunkeilevaksi, eikä se loppumatkasta enää edes juossut koko aikaa tytön takamuksessa kiinni vaan pystyi jopa juoksemaan ja leikkimään muutenkin.


Kaikki koirat jaksoi tosi hyvin matkassa, pieni mäyräkoirakin pysyi japsien vauhdissa töppöjaloillaan. Hauskaa oli taas, kiitokset muille lenkistä!


Ei kommentteja: