lauantai 6. lokakuuta 2012

Tuuloksen ryhmänäyttely 6.10.2012

Eddien kanssa tämän vuoden viimeinen näyttelyreissu oli tänään Tuuloksen ryhmänäyttelyssä. Mietin pitkään, viitsinkö edes ilmoittaa Ediä tuohon näyttelyyn, mutta koska muut lähialueen näyttelyt menivät vähän ohi, niin ilmoitin sitten viimeisenä mahdollisena päivänä kuitenkin, vaikka oletin tuomarin olevan tiukka.

Eddie avoimessa luokassa
Näyttely oli Tuuloksen kauppakeskuksen parkkihallissa, mikä tavallaan oli ihan kiva juttu, jos olisi ollut huono ja sateinen ilma. Hallissa oli kuitenkin aika hämärää ja kaikki äänet kaikuivat oudosti. Japseja oli ilmoitettu tosiaan vain kolme, Eddien lisäksi siis nuori Panda-tyttönen ja Edin velipuoli Tuisku.


Ennen kehää Eddie vähän ehkä väsähti, mikä saattoi olla ihan hyväkin juttu, koska se malttoi kehässä juosta aika sievästi eikä kaahottanut joka suuntaan. Tuomari mittasi kaikki koirat, ja Eddien korkeudeksi saatiin tällä kertaa 38 cm, mikä varmaan on aika lähellä totuuttakin, ehkä vähän vähemmän.


Esiintyminen sujui siis ihan hyvin, mutta yllätys oli silti suuri, kun tuloksena oli ERI ja SA! Paras uros -kehään mentiin siis velipuolen kanssa, joka tänään voitti isoveljensä ja oli ROP, Eddielle siis tuloksena PU2 ja varaserti! Meidän näyttelyuramme tavoite on nyt siis saavutettu ja kotiinviemisenä oli hieno vaaleansininen ruusuke. :) Ehkä me ei tähän lopeteta vielä kuitenkaan, vaan ensi vuonna taas uusiin koitoksiin!

Eddie ja velipuoli Tuisku
Uroksien jälkeen oli vielä Pandan vuoro. Panda sai ERIn, joten hienosti meni kaikilla kolmella koiralla tänään! Oli kiva nähdä tuttuja ja aikakin kului vuoroa odotellessa nopeasti, kun ei tarvinnut vaan yksinään istuskella kehän laidalla.

Panda esiintyy
Tuomari oli mukava, kiinnitti aika paljon huomiota liikkeisiin ja juoksutti useampaan kertaan ympyrää ja suoraa. Paras uros -kehässä tuomari sanoi vielä perustelut valinnalleen, mikä oli kiva juttu. Viime aikoina meille kun on osunut aika vähäsanaisia tuomareita, joten oli tosi kiva saada kunnollinen arvostelu. Tuomari sanoi, että häntä ei Eddien iso koko haittaa, mutta rungoltaan se on vähän liian pitkulainen ja siksi voitto meni tänään Tuiskulle.

Eddie, ylpeä omistaja ja hieno ruusuke!
Meille tuo kakkossija ja varaserti oli kuitenkin paljon enemmän kuin uskalsin edes toivoa etukäteen, joten oikein hyvillä mielin lähdimme näyttelystä syömään ja sitten kotia kohti!


Näyttelyn jälkeen yritimme vielä saada Pandasta ja Eddiestä yhteiskuvaa. Parkkihalli oli aika pimeä, joten kovin hyviä kuvia ei valitettavasti saanut otettua. Tässä kuvassa koirien kokoero ei jotenkin näytä kovin suurelta, mutta välillä näyttelyssä, kun koirat seisoi vierekkäin, tuntui, että Eddie on kaksi kertaa niin iso kuin Panda!

Panda ja Eddie
Kotona vielä otettiin virallinen poseerauskuva Eddiestä ruusukkeen kera.


2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Mahtavaa! Onnittelut vielä kerran! Upea kuva tuo Eddien poseerauskuva! :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos! :) Välillä onnistuu tosiaan ihan kivasti kuvissakin, kun vaan tarpeeksi monta kertaa räpsii. ;)